Μια συνταγή όλο γεύση και αρώματα

Υλικά

500 γραμ. λαζάνια
4 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό
5 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
200 ml ελαιόλαδο
100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα
300 γραμ. φέτα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1: Ρίχνετε στο μπλέντερ το βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να έχετε μια αρκετά ομοιογενή πάστα.

Βήμα 2: Μόλις είναι έτοιμη, τη μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και αλατοπιπερώνετε.

Βήμα 3: Στη συνέχεια βουτυρώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε τα λαζάνια. Κατόπιν απλώνετε μια στρώση από τη σάλτσα πέστο. Έπειτα βάζετε δεύτερη στρώση λαζάνια, μετά πέστο και φέτα. Ομοίως και με την τρίτη στρώση

Βήμα 4: Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: flashnews.gr
Νεότερη Παλαιότερη