Εγκαίνια του κλειστού Γυμναστηρίου Αμπελοκήπων πραγματοποίηθηκαν παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή τη Δεύτερα, 7 Νοεμβρίου.

Επί τη ευκαιρία αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι προχωρούν οι εργασίες για την επέκταση του μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, με τη σημείωση ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στο τέλος του 2023, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής εγκαινίασε το κλειστό γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα που απαρτίζεται από το 1ο και 2ο γυμνάσιο, το 2ο ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων.



Τέλος, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή, 4,5 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων η ανέγερση των εγκαταστάσεων στο 5ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων, στο 6ο δημοτικό σχολείο, και η ανέγερση σχολικού κτιρίου με ΣΔΙΤ.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ενώ δίπλα του παρέστησαν ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφέρειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.


Ρεπορτάζ: Χριστιάνα Μανιάτη

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr

Νεότερη Παλαιότερη