Πόσα καταστήματα θα ανοίξουν την Δευτέρα 

Ρεπορτάζ: Βάσια Γκανάρα

Με 40 νέα καταστήματα ανοίγει της πύλες τις η ανανεωμένη αγορά Μοδιάνο την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία. Η νέα Αγορά θα αποτελέσει μια σύγχρονη αγορά τροφίμων, διατηρώντας όμως στοιχεία από την παλιά της αίγλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις τους περίπου 75 επιχειρήσεις, την Δευτέρα η αγορά θα ανοίξει μόνο με τις 40. Παράλληλα την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια, ενώ τα 75 καταστήματα που υπολογίζονται να έχουν εξασφαλίσει θέση στην ιστορική αγορά θα εγκαινιαστούν σταδιακά μέσα στο 2023.




Σε κάθε περίπτωση παρ’ ότι η αγορά ανοίγει λίγο πριν την εορταστική περίοδο δεν είναι πλήρης από καταστήματα, με τους αρμόδιους να αναφέρουν ότι η πληρότητα που υπάρχει αυτήν την στιγμή στους χώρους είναι περίπου στο 70%.

Παράλληλα, μία μέρα πριν, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί μία μεγάλη εκδήλωση γαστρονομίας που θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα της εμβληματικής αγοράς στη νέα εποχή. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί και θα ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα.

Οι εργασίες πάντως όπως φαίνεται και στο βίντεο του Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι πυρετώδεις με τις εταιρείες οικοδομής, φυσικού αερίου, αλλά και ομάδες από τα brands που έχουν, ήδη κλείσει, τη θέση τους σε αυτή να βρίσκονται ολημερίς στον χώρο για να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Δείτε φωτογραφίες:









Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr
Νεότερη Παλαιότερη