Η ανακοίνωση της επιτροπής του πατρινού καρναβαλιού για τη βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Ο Δήμος Πάτρας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ποια κοπέλα θα είναι για φέτος η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2023.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση πρόκειται για την Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη

Σύμφωνα με την επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο.

H Κατερίνα είναι αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα « Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας).

Ποια είναι η νέα Βασίλισσα

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας)», με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες.

Δείτε φωτογραφίες της

protothema.gr
Νεότερη Παλαιότερη