Ο Αργεντίνος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλάνιζε και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή για τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή (05/03, 16:30).

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (05/03, 16:30) κόντρα στη Λαμία για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Τόλης Τερζής είδε τον Ματέο Γκαρσία να επιστρέφει στη δράση και να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης των “κίτρινων”.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη και δείχνει έτοιμος να επανέλθει στην αποστολή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, ο Λούκας Ρουπ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να… προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/03, 19:00). //

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής, αγωνιστικά παιχνίδια μικρών χώρων και τακτική) ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (05/03, 17:30).

Ο Ματέο Γκαρσία συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ ο Λούκας Ρουπ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

* Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας εντάχθηκε ο Γιάννης Ματζιαρίδης, ο οποίος θα έχει καθήκοντα γυμναστή-αναλυτή».
ertsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη