Κόντρες δίχως τέλος «πυροδοτούν» οι εξελίξεις για την υπόθεση Γεωργούλη με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να απευθύνουν ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ για αν και ποια στελέχη γνώριζαν ή δεν γνώριζαν για τις καταγγελίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η ύπαρξη καταγγελίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κράτησε ίσες αποστάσεις. Δεν είπε ”ναι μεν, αλλά…”, αλλά αυτό το οποίο πράξαμε ήταν να θέσουμε εκτός κόμματος και εκτός ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας τον κ. Γεωργούλη. Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

«Πότε έγινε αυτή η διαδικασία της αποπομπής του. Έγινε όταν η κ. Μέτσολα ανακοίνωσε το όνομα του Γεωργούλη ότι ζητάει την άρση ασυλίας άρα δεν μπορούσαν να το κρατήσουν. Έξι μήνες δεν ψάχνεις κάποιον για φήμες και κουτσομπολιά. Κάτι σοβαρό είχε φτάσει στ’ αυτιά τους.», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας έκανε η καταγγέλλουσα και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από το Αγρίνιο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας ξανά για ψηφιακό παρακράτος Μητσοτάκη και Τσίπρα.

«Εάν δεν ήταν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτός που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, αλλά ήταν ευρωβουλευτής ενός άλλου κόμματος αυτή τη συμπεριφορά θα είχε ο κ. Τσίπρας; Να ενισχύσουμε την ποιότητα της δημοκρατίας απέναντι στο ψηφιακό παρακράτος που έστησαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης 10 χρόνια τώρα.», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Παραίτηση μετά τη χυδαιολογία

Μετά από σειρά χυδαίων αναρτήσεων με αιχμή της υπόθεση Γεωργούλη, ο Χρήστος Νικόπουλος παραιτήθηκε από μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την τελική απόφαση της επιτροπής που θα του έδειχνε την πόρτα της εξόδου.

«Καλά ρε παιδιά… Σε πόσα χρόνια ξεμπερδεύει από τις πρώην; Που μπορεί να είναι τώρα μόνες… και ζηλεύουν τις επόμενες;», ανέφερε ο Χρήστος Νικόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας μιλά για προσωπικές του απόψεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.
Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη