Ο Βασίλης Καρράς είχε καιρό να δώσει το παρών σε κάποια κοσμικής εκδήλωση. Μετά από την περιπέτεια της υγείας του, ο αγαπημένος λαϊκός βάρδος κρατάει χαμηλό προφίλ – οι μοναδικές φωτογραφίες του που είδαν στη δημοσιότητα τον δείχνουν με κολλητούς φίλους του όπως ο Αχιλλέας Μπέος το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στον Βόλο.

Όμως, ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη κι εμφανίστηκε στα εγκαίνια έκθεσης γλυπτικής στη Θεσσαλονίκη, σε μια κίνηση που θα φέρει ανακούφιση στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Φανερά αδυνατισμένος, με ανανεωμένο look και ευδιάθετος, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον πολιόρκησαν με πολύ χιούμορ και αισιοδοξία.

«Δεν φαίνεται πως είμαι πάρα πολύ καλά ρε παιδιά; Πάρα πολύ καλά» ήταν η απάντησή του στο ερώτημα πως αισθάνεται πλέον, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του. Και στους θαυμαστές του ανησύχησαν για την υγεία του πρότεινε «Να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω».

Για τα μελλοντικά σχέδιά του, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Επιστρέφουμε στην δισκογραφία και γενικά στη ζωή». Και για την μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει με φιλανθρωπικό σκοπό, αποκάλυψε: «Ξεκινήσαμε, δώσαμε τα χέρια. Θέλει πάρα πολύ δουλειά και πολύ στήριξη από τον τοπικό φορέα.

 Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αυτή η συναυλία.

Θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο αυτή η συναυλία. Δεν ξέρω αν θα είναι οι τελευταία. Καμμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι».

Για τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη ως υποψήφιος με μεγάλο συνδυασμό, ο τραγουδιστής ήταν κατηγορηματικός στην άρνησή του. «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο» είπε .

Τέλος, ο Βασίλης Καρράς απάντησε και για τον χρόνο της επιστροφής του στις μεγάλες πίστες. «Θέλω λίγο χρόνο ακόμα – είναι νωρίς για να επιστρέψω στα νυχτερινά μαγαζιά» απάντησε.

Πηγή: ieidiseis.gr
Νεότερη Παλαιότερη