Υλοποίηση σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ σε προσωπικό του ξενοδοχείου GOLDEN SUN στα Μεσάγγαλα, από την ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών).

Η ΕΟΔΥΑ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου GOLDEN SUN, διοργάνωσαν και υλοποίησαν το βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Απινιδωτή (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ)”.




Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στις πεντακάθαρες ακτές του Θερμαϊκού κόλπου εκεί που ο Όλυμπος σμίγει με τον Κίσσαβο. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τα καταγάλανα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά, να επισκεφτεί τα ξακουστά Αμπελάκια, τα μαγευτικά Τέμπη, τα επιβλητικά Μετέωρα με τα πολλά Βυζαντινά μοναστήρια καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, το κάστρο του Πλαταμώνα και τον πανέμορφο Όλυμπο. Το ξενοδοχείο, διαθέτει 32 ευρύχωρα δωμάτια, 8 μπανγκαλόους, εστιατόριο με εκλεκτή κουζίνα, μπάρ δίπλα στη θάλασσα για την καθημερινή διασκέδαση, mini market, μπάσκετ, beach volley, παιδική χαρά και ιδιωτικό πάρκινγκ.




Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του GOLDEN SUN, στα Μεσάγγαλα του Δήμου Τεμπών. Στη διάρκεια του σεμιναρίου το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να αποκτήσει πρακτικές δεξιότητες στην εκτίμηση και την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων που απειλούν την Υγεία αλλά και τη Ζωή συνανθρώπων μας. Το σεμινάριο περιελάμβανε την εκτίμηση – αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής με την εφαρμογή τεχνικών Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ).
Το συγκρότημα GOLDEN SUN με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης, έχει ήδη προμηθευτεί Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ-AED), στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας προς τους Πελάτες και επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας ενεργά στην ¨Αλυσίδα της Επιβίωσης¨.




Η ΕΟΔΥΑ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τη Διεύθυνση του GOLDEN SUN και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Πολύζο για την πρόσκληση, την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο προσωπικό της, να αποκτήσει νέες σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες στην αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν τη Ζωή και την Υγεία συνανθρώπων μας.
Επίσης ευχαριστούμε & συγχαίρουμε θερμά την εταιρεία Πυροσβεστικών ειδών ¨Χαρίτος¨ για το συντονισμό και την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τους συμμετέχοντες εκπαιδευόμενους, οι οποίοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση και υλοποίηση του σεμιναρίου.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: tinealarissa.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Νεότερη Παλαιότερη