Μοτοπορεία θα πραγματοποιήσουν σήμερα το μεσημέρι διανομείς στη Θεσσαλονίκη, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Τσιμισκή, όπου ένας 55χρονος διανομέας βρήκε τραγικό θάνατο.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το ΣΕΤΕΠΕ, το Σωματείο Εργαζομένων E-Food Ν. Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Αυτοαπασχολουμένων Διανομέων Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν σήμερα στη 13.00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, απαιτώντας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: μέτρα προστασίας για όλους τους διανομείς με αξιοπρεπείς μισθούς και όλες τις απαραίτητες παροχές, ώστε να μπει φρένο στον κατάλογο με τους σακατεμένους και νεκρούς διανομείς που διαρκώς μεγαλώνει στο βωμό της κερδοφορίας των εργοδοτών.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε τη Δευτέρα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «μεσημβρινές ώρες 26-06-2023 στο κέντρο της πόλης, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 55χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με λεωφορείο και με έτερο όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή». «Ο οδηγός του τελευταίου οχήματος αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης», επισημαίνει.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: seleo.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Νεότερη Παλαιότερη