Νέο κύμα καύσωνα από την Πέμπτη 20/7, παρά τη μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, την Πέμπτη οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φθάσουν στα ηπειρωτικά τους 40 με 42 και κατά τόπους τους 43.

Ο Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτηση στο Twitter επισημαίνει χαρακτηριστά: «Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε και μπήκαμε σε μια τριήμερη κανονικότητα με μελτεμάκι στο Αιγαίο. Εχει ο Θεός από την Πέμπτη και μετά… Να ηρεμήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για 44αρια την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η θερμοκρασία ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ με μια μόνο ματιά! Φίλες και φίλοι! Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικο ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!!».


Το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στα ανατολικά και τα βόρεια, αλλά θα αυξηθεί στα δυτικά ηπειρωτικά.

Πιο συγκεκριμένα οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φθάσουν:

στα βόρεια ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου

στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου

στα δυτικά ηπειρωτικά τους 38 με 40 και κατά τόπους στη δυτική Στερεά τους 41 βαθμούς Κελσίου

στα νησιά του Ιονίου τους 38 με 39 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα φθάσουν στα ηπειρωτικά τους 40 με 42 και κατά τόπους τους 43, στα νησιά του Ιονίου τους 39 με 41 και στα νησιά του Αιγαίου





vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη