Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται να την πλησιάζει νεαρός άνδρας ο οποίος της επιτίθεται με σύριγγα και αδειάζει το λευκό υγρό που περιείχε στο πόδι της.

Αμέσως μετά τρέπεται σε φυγή. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, ενώ το πρόσωπο του άνδρα ευτυχώς έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και τον αναζητά η αστυνομία.

Το χρονικό της επίθεσης

Στην Καισαριανή πάνω στην λεωφόρο Υμηττού ο άγνωστος άντρας επιτέθηκε στην κοπέλα ρίχνοντας της το υγρό που περιείχε η σύριγγα.

Οκτώ και μισή το βράδυ η 26χρονη περπατά ανυποψίαστη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής της Καισαριανής.

Άνδρας νεαρής ηλικίας την ακολουθεί και κρατά μια σύριγγα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA καταγράφεται ο άνδρας να επιταχύνει τον βηματισμό του για να φτάσει την κοπέλα.

Κοιτάει πίσω του για να δει εάν το πεδίο είναι ελεύθερο και χωρίς κανέναν δισταγμό προτάσσει την σύριγγα, ελαφρώς σκύβει και επιτίθεται στην κοπέλα.





Αδειάζει λευκό υγρό που περιείχε η σύριγγα στο πόδι της.



Ρίχνει γύρω του μια τελευταία ματιά και τρέπεται σε φυγή.





«Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο είναι σχετικά πολύ ήρεμη η γειτονιά είναι πρωτόγνωρο πράγμα δεν το περιμέναμε δεν το περίμενε κανείς», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Η 26χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία δύο ημέρες μετά. Όπως είπε στις Αρχές, εικάζει ότι η ουσία που περιείχε η σύριγγα ήταν σπερματικό υγρό.

Το ρούχο της κοπέλας εξετάζεται εργαστηριακά. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.




megatv.com
Νεότερη Παλαιότερη