Η κόρη του Κώστα Σλούκα και της Μαρίας Δαρσινού, Βαλέρια, έγινε δύο χρονών και οι γονείς της, της οργάνωσαν ένα πάρτι υπερπαραγωγή.

«Χρόνια σου πολλά μωράκι μου γλυκό!!! Να σε χαιρόμαστε και να ομορφαίνεις τη ζωή μας με την λάμψη σου 💛» έγραψε η όμορφη και τρυφερή μαμά σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και η εντυπωσιακή σύζυγός του οργάνωσαν το πιο όμορφο πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους, με αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έκανε stories στο δικό της account στο Instagram.

Θυμίζουμε ο Κώστας Σλούκας παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δαρσινού στις 14 Ιανουαρίου του 2023. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία σε μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί και με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021, ενώ λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο η κόρη του, Βαλέρια.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: govastileto.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Νεότερη Παλαιότερη