Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, επέμεινε στα περί παραδικαστικού κυκλώματος που ταλαιπώρησε για χρόνια – όπως είπε – τον πατέρα του , προσθέτοντας ότι γνωρίζει ότι υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός επειδή απέσυρε τις μυνήσεις ο μυνητής. Σημειωσε παράλληλα ότι ο ίδιος ήταν ανήλικος όταν έφυγε στις ΗΠΑ και δεν γνωρίζει πολλά για την υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό, ο Θόδωρος Κασσελάκης έχασε την εταιρεία το 2004 με δικαστική απόφαση, μετά από μήνυση του συνεταίρου του, από τον οποίο – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – είχε κλέψει πάνω από 750.000 ευρώ. Η υπόθεση έληξε με εξωδικαστικό συμβιβασμό – δηλαδή με αποζημίωση προς τον συνεταίρο – στις 30 Ιανουαρίου του 2018, μόλις 12 ημέρες μετά την πρόσληψη του Στέφανου Κασσελάκη ως CEO στην Tiptree Marine.

«Ο πατέρας ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια με αυτήν την υπόθεση πλέον έχει απαλλαγεί πλήρως από την υπόθεση. Ήμουν μικρός όταν έφυγα για αυτούς τους λόγους και δεν γνωρίζω πολύ καλά. Αλλά ξέρετε το παραδικαστικό κύκλωμα. Ξέρω πως υπήρχε εξωδικαστικός συμβιβασμός επειδή απέσυρε τις μηνύσεις ο αντίδικος. Ο πατέρας μου εμπλέκεται σε ένα σύστημα μεταξύ δικαστικών και δικηγόρων και εγώ παραμένω πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Υπήρξε ένα παραδικαστικό κύκλωμα που κατέστρεψε ζωές. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι στους 27 στην Ε.Ε. Δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας να βρει το δίκιο του χωρίς κονέ στην Ελλάδα» ανέφερε.

πηγή: protothema.gr
Νεότερη Παλαιότερη