Δύο νεαρά αγριογούρουνα πλησίασαν την ομπρέλα της παραλίας με ύπουλες κινήσεις. Στη συνέχεια επιχειρούν τη ληστρική πράξη, η οποία, ωστόσο, δεν καταλογίζεται στους μικρούς κλέφτες με τις τρίχες, καθώς πρόκειται, στην πραγματικότητα, για ζώα.

Ένα από τα οπληφόρα που προσεγγίζουν ακόμα και παραλίες, αρπάζει με το στόμα τη τσάντα ψυγείου και προσπαθεί να τη πάρει. Η νεαρή τουρίστρια και κάτοχος του ψυγείου το κυνηγάει.

Κατά την καταδίωξη το αγριογούρουνο τρέχει και περνάει κάτω από τον ξύλινο φράχτη. Για κακή του τύχη, όμως, η τσάντα σκαλώνει και τα κλοπιμαία θα παραμείνουν στη κατοχή του ιδιοκτήτη που απέτρεψε την απόπειρα κλοπής υπό το διασκεδαστικό γέλιο.

Το αγριογούρουνο εγκαταλείπει τη λεία περνώντας τον ξύλινο φράχτη, χωρίς έτσι να χαλάσει το σνακ των τουριστών, οι οποίοι διασκέδασαν με το γεγονός και κατέληξαν στο επίκεντρο των εθνικών μέσων ενημέρωσης χάρη στο viral βίντεο.

Το βίντεο με τα αγριογούρουνα δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Facebook και παίζει σε κινητά σε όλη την Ιταλία. Σε μόλις δύο ώρες δημοσίευσης, τα πλάνα που τραβήχτηκαν με smartphone ήταν ήδη στα κύρια εθνικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Εν τω μεταξύ, στα κινητά τηλέφωνα σε όλη την Ιταλία ήταν ήδη από τα πιο δημοφιλή και κοινά βίντεο.






kynigesia.gr
Νεότερη Παλαιότερη