Γκάζια, καμένα ελαστικά, αδρεναλίνη στο maximum

Μπορεί η επέτειος του «ΟΧΙ» να έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες, όμως οι φίλοι και οι φίλες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ετοιμάζονται να δώσουν το παρών στην Θεσσαλονίκη, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους προκειμένου να ζήσουν, ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, full συγκινήσεις και …καμένα ελαστικά!

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγοί Drift της χώρας μας δίνουν ραντεβού στις 28 & 29 Οκτωβρίου 2023 στον 6ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Πίστας ΚΑΡΤ Νέου Ρυσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.).

Τον αγώνα θα φιλοξενήσει η ιστορική πίστα DrivePark στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διαδρομή συνολικού μήκους 700 μέτρων, όπου οι προσπάθειες των αθλητών θα ολοκληρώνονται μετά από 9 στροφές, και η τελική βαθμολόγηση θα γίνεται με βάση την ταχύτητα, τη γωνία πλαγιολίσθησης (θέαμα) και την αγωνιστική γραμμή. Το κοινό θα παρακολουθεί τον αγώνα και θα εμψυχώνει τους αθλητές από το μπαλκόνι της άνετης καφετέριας του Drive Park.



Σ’ αυτή τη μάχη δεξιοτεχνίας και ακρίβειας, η οποία θα κριθεί λάστιχο με λάστιχο, με ελεύθερα περάσματα,& διπλές μάχες, άραγε, ποιος θα καταφέρει να στεφθεί ο απόλυτος Greek drifter;

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, του drift και της αδρεναλίνης, αυτή η μεγάλη αθλητική γιορτή θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που δεν θέλετε να χάσετε, γιατί θα χάσετε!

Πρόγραμμα:

28 Οκτωβρίου 10:30 – 20:00
29 Οκτωβρίου 10:30 – 20:00

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Για να διασφαλιστεί η ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων για τους συμμετέχοντες και το κοινό, θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και οι κανονισμοί διεξαγωγής πρωταθλημάτων της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ.

Παντελής Τζερτζεβέλης

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Νεότερη Παλαιότερη