Την ευκαιρία να περιηγηθούν στον σταθμό Αγία Σοφία του μετρό στην Θεσσαλονίκη είχαν εκατοντάδες πολίτες το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της μορφής και της λειτουργικότητας του έργου, αλλά και να δουν από κοντά δύο από τους υπερσύγχρονους συρμούς, οι οποίοι θα είναι σταθμευμένοι στην αποβάθρα του σταθμού.

Περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού Αγίας Σοφίας του μέτρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας με τον υφυπουργό υποδομών, Νίκο Ταχιάο.

«Είχαμε την ευκαιρία ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να βρεθούμε στο μετρό. Όχι μόνο για να δούμε την πορεία των εργασιών, αλλά για να συζητήσουμε με τους συμπατριώτες μας στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εύλογα αγωνιούν για να ολοκληρωθεί ένα εμβληματικό έργο για την πόλη. Η δέσμευσή μας παραμένει στο ακέραιο», δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας και συνέχισε:

«Η πόλη θα έχει σε λειτουργία το μετρό στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Αυτή η εικόνα που αποκτούν οι πολίτες για το περιουσιακό τους στοιχείο, αποδεικνύει και καταδεικνύει ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου μας. Αυτό σημαίνει ότι περιορίζεται και η εύλογη καχυποψία που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για την έγκαιρη υλοποίηση των έργων».




megatv.com
Νεότερη Παλαιότερη