Μετά την επίσκεψη Ερντογάν και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο Αντώνης Σαμαράς διαφοροποιείται ξανά από την κυβερνητική πολιτική. Αυτή τη φορά για την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Δημήτρης Καιρίδης, με την οποία δίνεται άδεια παραμονής σε μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, τα τελευταία τρία χρόνια.

Η τροπολογία Καιρίδη κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του «μίνι» Ασφαλιστικού και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αντέδρασε άμεσα, τονίζοντας πως πρόκειται για μια απόφαση λανθασμένη και ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία και να επανεξετάσει η κυβέρνηση τη θέση της.

«Αδυνατώ να καταλάβω γιατί η κυβέρνησή μας ελαστικοποιεί κι άλλο τη δυνατότητα παροχής άδειας διαμονής και εργασίας στους παράνομους μετανάστες», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Και είναι τελείως άστοχο ν’ ακούγεται ότι η λύση του δημογραφικού προβλήματος μπορεί να είναι η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών», σημειώνει ο Αντώνης Σαμαράς και πρoσθέτει ότι «η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος» και ζητά από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία!

πηγή:newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη