Νέος Κόσμος: Τουλάχιστον τρεις οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 44χρονου – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για το αιματηρό περιστατικό

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νεό Κόσμο όπου άγνωστοι «γάζωσαν» με περισσότερες από 80 σφαίρες και σκότωσαν έναν 44χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τις αστυνομικές Αρχές, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας, ενώ όπως αναφέρει η ΕΡΤ στο τζιπ των δραστών επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.

Το θύμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος βενζινάδικου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της Φρατζή με την Ηλία Ηλιού, όταν τον πλησίασε ένα θηριώδες τζιπ με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων οι οποίοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και «γάζωσαν» τον άνδρα.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού, λίγο αργότερα.

Θύμα απόπειρας δολοφονία το 2018 ο 44χρονος
Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ονόματι Β.Ζ. ήταν άνθρωπος της νύχτας ενώ στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018 είχε γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Πειραιά, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Κατά πληροφορίες το θύμα ήταν σεσημασμένο και στην λίστα ανθρώπων της νύχτας που είχαν εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις, μάλιστα ήταν ύποπτος για σχεδιασμό δολοφονίας ανώτατου δικαστικού.

πηγή: newsbomb.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη