Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, αναχωρώντας για περιοδεία σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Πατέρας και κόρη έκαναν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day για τις σχέσεις τους, την περιοδεία και τον φημολογούμενο τσακωμό της Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

«5 χρόνια πριν ήταν η τελευταία περιοδεία» είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά και ο Λευτέρης Πανταζής συμπλήρωσε: «Είχαμε μεγάλη επιτυχία, ο κόσμος μας έδωσε πολλή αγάπη και τώρα το ξανακάναμε».

Η κόρη του τραγουδιστή πρόσθεσε: «Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά μαζί στην Αθήνα το 2013. Ήταν δική μου απόφαση να μην κάνω live εμφανίσεις, γιατί ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media. Αλλά τώρα πρόσφατα έβγαλα και νέο τραγούδι, επειδή ξέραμε ότι θα έρθουμε και στην Αμερική εννοείται, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Αυτά δεν τα χάνω, τα Αμερική, Αυστραλία και τέτοια».

πηγή:protothema.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Νεότερη Παλαιότερη