Συνέχεια δίνει ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που τον κατηγορεί για επεισόδιο εις βάρος δικαστή της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται κατά το νόμο για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ που εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση, καθώς υποστηρίζει ότι απλά έκανε μία νόμιμη αίτηση εξαιρέσεως του δικαστή και ότι από την ομοσπονδία η νόμιμη αυτή ενέργεια του εμφανίστηκε ως επεισόδιο.

Επιπλέον, ο Κούγιας αύριο θα κάνει έφεση εναντίον τιμωριών που του επιβλήθηκαν όταν ήταν παράγοντας της Κορίνθου, θεωρώντας ότι είναι υπερβολικά σκληρές και άδικες, συνδυάζοντας τις με την ενασχόληση του πλέον με τον Ολυμπιακό.

Salonika Plus



Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος καλεί τις αρχές να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε η σύντροφος του Στ. Μάνταλου.

Η ανακοίνωση της Λίγκας.

Η Super League καταδικάζει απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας και εκφράζει τη συμπαράστασή της στη σύντροφο του αναπλ. προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σταύρου Μάνταλου, για την επίθεση την οποία δέχθηκε.

Η διοργανώτρια καλεί τις Αρχές να ρίξουν άπλετο φως και να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση.


Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: filathlos.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Νεότερη Παλαιότερη