Υλικά
125 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί
1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί
1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα πυρέξ.
Τοποθετήστε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μεσαίο μπολ, ανακατέψτε και απλώστε ομοιόμορφα στη βάση του πυρέξ.
Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα και περιχύστε το μείγμα της κις.
Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.
Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.
newsbeast.gr
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.