Θα το λατρέψετε!
Υλικά:
18 τουίλ
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τριμμένη (Κρέμα σοκολάτας)
150 γρ. κρέμα γάλακτος (Κρέμα σοκολάτας)
3 κουταλιές καραμελωμένα αμύγδαλα, χοντροαλεσμένα
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε μέσα στην τριμμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει. Ανακατεύετε αν θέλετε και τα αμύγδαλα και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σκεπάζετε με την κρέμα ένα τουίλ (με κορνέ γίνεται ευκολότερα) και βάζετε από πάνω ένα δεύτερο τουίλ σαν σάντουιτς. Βάζετε ξανά κρέμα σοκολάτας με το κορνέ και την σκεπάζετε με ένα τρίτο τουίλ.Σερβίρετε πασπαλίζοντας το πιάτο ή την πιατέλα με λίγο κακάο και άχνη για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.