Έκανε κίνηση - ματ

Ένας ένοικος πολυκατοικίας στη Λάρισα απέδειξε απίστευτη ψυχραιμία, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία κλεφτών σε ένα διαμέρισμα, τη στιγμή που οι κάτοικοι είχαν απουσίασει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο ένοικος που είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες, άκουσε θόρυβο τα ξημερώματα της Δευτέρας στον 6ο όροφο. Αντιλαμβανόμενος πως κάτι δεν πάει καλά, κατέβηκε στο υπόγειο και έκλεισε την παροχή ρεύματος στον ανελκυστήρα, αποκλείοντας έτσι τη δυνατότητα απόδρασης των δραστών.

Ακούγοντας τους εγκλωβισμένους διαρρήκτες στο ασανσέρ, ο ένοικος κάλεσε την αστυνομία. Με την επαναφορά της λειτουργίας του ανελκυστήρα, οι δράστες συνελήφθησαν όταν κατέβηκαν στο ισόγειο, ενώ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους.

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 31, 38 και 47 ετών, ήταν ήδη γνωστοί στις διωκτικές αρχές για παλαιότερες κλοπές σε οικίες, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της κατάβασης σε βεράντες σπιτιών.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη