Η προετοιμασία των “πράσινων” εν όψει του αγώνα με την “Ένωση” την Τετάρτη (3/4, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, για την 3η αγωνιστική των play off της Super League, ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα.

Ο Φατίχ Τερίμ άφησε προληπτικά εκτός προγράμματος τον Αντράζ Σπόραρ, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (31/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μπαρτ Σχένκεφελντ ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής και τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης στο “Γ. Καλαφάτης” ο Τούρκος τεχνικός του “τριφυλλιού” ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός, πέρα από τους δύο τραυματίες, έμειναν οι ΑϊτόρΟύγκο κι ο τιμωρημένος Παλάσιος που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την 21μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι: ΛοντίγκινΝτραγκόφσκιΛίλοΒαγιαννίδηςΧουάνκαρΡουμπένΙωαννίδηςΜπακασέταςΜπερνάρΛημνιόςΤσέρινΜαντσίνιΓεντβάιΜλαντένοβιτςΚώτσιραςΓερεμέγεφΤζούριτσιτςΒιλέναΑράοΒέρμπιτς και Ακαϊντίν.//




ertsports.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη