Ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου ίσως της στερήσει την παραμονή της στο Survivor.

Η παίκτρια αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, σοβαρές ενοχλήσεις στο χέρι της, καθώς το τραυμάτισε στον στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει πόντους στην ομάδα της.

Έχει συζητηθεί λοιπόν, το ενδεχόμενο της αποχώρησης, τόσο για την ίδια, όσο και για την ομάδα της. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε πάντως, της έδειξαν την στήριξή τους.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η ίδια ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της για την υποστήριξή τους, ενώ ανέφερε ωστόσο, πως κάποιοι ίσως ωφεληθούν από αυτή.

«Έλαβα ένα πολύ μεγάλο κύμα από στήριξη και από τις δύο ομάδες, τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σίγουρα το να αποχωρήσω από το παιχνίδι διευκολύνει κάποιους παίκτες… Όχι στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα, αν αναλογιστείς όμως ότι ήμουν μια πολύ δυνατή παίκτρια φέτος και πίστευα στον εαυτό μου, μια μελλοντική αποχώρηση για τον τραυματισμό, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για πολλούς παίκτες εδώ μέσα».

Πηγή: protothema.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη