Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, έξω από κατάστημα καφέ – ψιλικών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 7 το απόγευμα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια του καβγά ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με κάποιο αντικείμενο, πιθανότατα με πτυσσόμενο γκλοπ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με το θύμα να παραμένει αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Περίοικοι που ήταν μπροστά στη συμπλοκή ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία που αιμορραγούσε στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχθηκε και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου ατόμου.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

protothema.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη