Νόστιμα και υγιεινά!

Υλικά για 6 τεμ.


220 γρ. αλεύρι
20 γρ. κακάο σκόνη
1 βανίλια
25 γρ. κουβερτούρα σπασμένη ή σταγόνες σοκολάτας
15 γρ. βρώμη

1 αυγό λιναρόσπορου (1 κ.σ. λιναρόπσπορου με 3 κ.σ. ζεστό νερό)
100 γρ. ώριμη μπανάνα
100 γρ. σιρόπι αγαύης
125 γρ. γάλα σόγιας
25 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι

Εκτέλεση:

Ετοιμάζω το αυγό λιναρόσπορου και αφήνω στην άκρη. Βάζω το ξύδι στο γάλα και ανακατεύω τα στερεά και αφήνω στην άκρη. Βάζω τα υπόλοιπα υγρά και χτυπάω στο μπλέντερ, ρίχνω τα υγρά στα στερεά μαζί με το αυγό λιναρόσπορου και ανακατεύω. Προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας ή την σπασμένη κουβερτούρα και αναμειγνύω. Σε φόρμα για μάφιν βάζω τις τουλίπες και με κουτάλι γεμίζω μέχρι την μέση περίπου. Από πάνω διακοσμώ με 2 η τρείς σταγόνες σοκολάτας. Ψήνω στους 175 για 20 λεπτά.

Πηγή

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη