Τραγανά και εξαιρετικά νόστιμα!
Υλικά:
450 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών ξεπλυμένα και στεγνωμένα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Καρυκεύματα (πάπρικα, τσίλι σε σκόνη, κόκκινο πιπέρι κ.λπ.)
Εκτέλεση:
Κόψτε τα άκρα στα λαχανάκια Βρυξελλών, περίπου 1 εκατοστό.
Κόψτε οποιαδήποτε τα μεγάλα στη μέση ή ακόμα και στα τέσσερα.
Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα μεσαίο μπολ ή σακούλα και στη συνέχεια περιχύστε με το λάδι και πασπαλίστε με όλα τα μπαχαρικά.
Βάλτε το καπάκι ή κλείστε τη σακούλα και ανακινήστε να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Προσθέστε τα καρυκευμένα λαχανάκια Βρυξελλών στο καλάθι του Air Fryer. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 175 C και μαγειρέψτε για 6 λεπτά. Τραβήξτε έξω το καλάθι, ανακινήστε και μαγειρέψτε άλλα 6 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσουν λίγα λεπτά και μετά σερβίρετε.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.