Οι δήμοι ανακοίνωσαν αναστολή λειτουργίας αλλά και αλλαγή της ώρας λήξης των μαθημάτων.

Αναλυτικά: Στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου μέχρι τις 11.30 π.μ.

Προκειμένου να μη διαταραχθει ο οικογενειακός πρόγραμματισμός τα σχολεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές των σχολείων ώστε να δηλώσουν περιπτώσεις αδυναμίας παραλαβής των παιδιών τους στην προγραμματισμένη ώρα.

Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, για το χρονικό διάστημα από 12 έως και 13 Ιουνίου 2024.

Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 έως και αύριο την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 τα νηπιαγωγεία θα λειτουργήσουν από την έναρξη των μαθημάτων έως τις 11:00 πμ, όπως και το ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Τα δημοτικά σχολεία από την έναρξη των μαθημάτων έως τις 11:30 πμ. Κλειστό θα παραμείνει και τις δύο ημέρες το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Δήμος Καλαμαριάς

Με μειωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6 τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Καλαμαριάς.

Θα λειτουργήσουν από την έναρξη του ωραρίου έως τις 11.30.

Σε περίπτωση που γονείς και κηδεμόνες αδυνατούν να ανταποκριθουν στο έκτακτο ωράριο, σε όλες τις σχολικες μονάδες θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας μέχρι τη λήξη του κανονικού ωραρίου, ώστε όλες οι ανάγκες να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δήμος Λαγκαδά

Ο δήμος αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία) την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, από την ώρα 11:00 π.μ. και έως το πέρας του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος.

Δήμος Νάουσας

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία) και το ΕΕΕΕΚ Νάουσας θα κλείσουν στις 12 το μεσημέρι.

Δήμος Βέροιας

Στις 11:30 θα λήξει το ωράριο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας και του ΕΕΕΕΚ Βέροιας, σήμερα Τετάρτη 12.06.2024 και την Πέμπτη 13.06.2024.

Δήμος Σερρών

Παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας, έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, τα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικού Δημοτικό).

Αναφορικά με τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠμεΑ ο Δήμος επισημαίνει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά, μιας και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική λόγω μη υποχρεωτικότητας της εκπαίδευσης αυτής.

Να σημειωθεί ότι δεν θεωρήθηκε αναγκαίο το καθολικό κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Σερρών, ειδικά της δεδομένης ιδιαιτερότητας των τελευταίων αποχαιρετιστήριων ημερών για τους μικρούς μαθητές.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη