Συνταγή για γαλλική ομελέτα με μανιτάρια!
Υλικά
2 αυγά, χτυπημένα
1 μεγάλη χούφτα μανιτάρια (περίπου 80 γρ.), κομμένα σε φέτες
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 χούφτα σπανάκι
1 κ. σ. αλεσμένη πάπρικα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Προσθέστε την πάπρικα και το σπανάκι και ανακατέψτε ώστε να μαραθεί το σπανάκι. Αφαιρέστε τα λαχανικά από το τηγάνι.
Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ρίξτε στο τηγάνι.
Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι ομοιόμορφα το μείγμα μανιταριών και σπανακιού και, στη συνέχεια, διπλώστε στη μέση την ομελέτα και σύρετε σε ένα πιάτο.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.