Πέντε κουταβάκια πέταξε ασυνείδητος σε χείμαρρο στον Αγιόκαμπο. Διερχόμενοι άκουσαν το κλάμα τους, ειδοποιήθηκε η πρόεδρος του τοπικού Ζωοφιλικού Σωματείου «Φατσούλες» Σοφία Μαυρίδου και αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάς για να βοηθήσει, αφού τα σκυλάκια ήταν σε τέτοιο σημείο, όπου ήταν πολύ δύσκολο να τα περιμαζέψουν.

Άμεσα, άνδρες του Κλιμακίου έσπευσαν στο σημείο και ευτυχώς κατάφεραν να τα ανασύρουν ζωντανά, απολαμβάνοντας στη συνέχεια την περιποίηση και την φροντίδα του Σωματείου.

Η κ. Μαυρίδου ευχαρίστησε από καρδιάς τους πυροσβέστες. Σε επικοινωνία μας δε μαζί της, μας εξέφρασε την αγανάκτησή της γιατί η εγκατάλειψη σκύλων έχει γίνει μάστιγα στην ευρύτερη περιοχή. Πολλοί, μας είπε, είναι αυτοί που παίρνουν σκυλιά για τα εξοχικά τους, στην πορεία τους φαίνεται δύσκολο να τα συντηρήσουν, και επιλέγουν τον εύκολο γι’ αυτούς τρόπο να τα αφήσουν ή να τα πετάξουν κάπου. Κάνει έκκληση, τέτοια περιστατικά αν γίνονται αντιληπτά να καταγγέλλονται. Κάνει έκκληση, επίσης, στον κόσμο, να μην εγκαταλείπει τα ζώα που μόνον αγάπη προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους, δολοφονώντας τα ουσιαστικά με μια τέτοια πράξη τους.











Πηγή: choraagia.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη