Θα το λατρέψετε!
Υλικά:
4 μπούτια κοτόπουλου
1 κ. σ. ελαιόλαδο
3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά καρέ
1 ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ
2 φλ. σπανάκι
2 φλ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνεις το κοτόπουλο
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα από τη μία πλευρά
Το αναποδογυρίζεις και το σοτάρεις για άλλα 15 λεπτά περίπου
Το αφαιρείς από το τηγάνι και το αφήνεις στην άκρη
Ρίχνεις στο τηγάνι το σκόρδο και το κρεμμύδι και ανακατεύεις
Μόλις μαλακώσουν προσθέτεις τις ντομάτες και το σπανάκι και συνεχίζεις το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί το σπανάκι
Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνει να πάρουν μια βράση
Ρίχνεις την παρμεζάνα και τον μαϊντανό ανακατεύεις καλά και τα αφήνεις μέχρι να δέσει η σάλτσα
Βάζεις το κοτόπουλο στο τηγάνι και ρίχνεις τη σάλτσα από πάνω
Το σερβίρεις ζεστό.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.