Σε ένα συναρπαστικό τελικό γεμάτο ανατροπές, οι Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν το τρόπαιο του Thessaloniki Masters στις γυναίκες επικρατώντας των Γεωργίνας Αντωνακάκη και Ιωάννας Περδικάκη με 2-1 (19-21, 21-16, 15-10).

Η νίκη ήρθε μετά από σκληρή μάχη και εξαιρετικές εμφανίσεις από αμφότερες τις ομάδες. Για την Τριανταφυλλίδη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την Μαναβή ο φετινός ήταν ο 4ος τίτλος στην πόλη.

Όσον αφορά στους άνδρες οι Παναγιώτης Ιωαννίδης και Ιάσων Κανέλλος επικράτησαν των Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιου Τζιουμάκα με 2-1 (21-18, 17-21, 15-12) στην κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, κατακτώντας τον τίτλο στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ.

Πέρσι, ο Ιωαννίδης είχε μοιραστεί το χρυσό μετάλλιο με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, ο οποίος φέτος βρέθηκε αντίπαλός τους στον τελικό, κατακτώντας έτσι τον πρώτο του back to back τίτλο στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο Κανέλλος, νικητής του 2022 με συμπαίκτη τον Άγγελο Μανδηλάρη, πανηγύρισε φέτος τον τίτλο δίπλα στον Ιωαννίδη.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: filathlos.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη