Γίνεται λόγος για ακραίες καταστάσεις

Εξώδικό κατά ΔΕΔΔΗΕ απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού με αφορμή το «μπλακ άουτ» που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και τους δημότες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΕΜΣΕΚ αναφέρει τα εξής:

Οι ακραίες καταστάσεις που ζήσαμε την Πέμπτη 18/7 και την Παρασκευή 19/7 δεν θα μείνουν χωρίς την αντίδρασή μας και χωρίς να έχουμε απαντήσεις για την ατελείωτη ταλαιπωρία που υπέστησαν όλοι οι επαγγελματίες αλλά και οι πολίτες του δήμου μας, που για 2 ημέρες έμειναν χωρίς ρεύμα.

Τα προβλήματα και οι δυσκολίες ακόμη ταλαιπωρούν μερίδα επαγγελματιών και κατοίκων του δήμου μας, καθώς για 1 εβδομάδα δεν έχουν τηλεφωνία και internet, με συνέπεια να μην μπορούν να “δουλέψουν” τα καταστήματά τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού και μέσω του δικηγόρο του, σήμερα απέστειλε εξώδικο κατά της ΔΕΔΔΗΕ για όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε!

Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες και επαγγελματίες πως, θα πραγματοποιηθούν και άλλες ανάλογες ενέργειες προς όλους τους εμπλεκόμενους για την πιο δίκαιη και άμεση αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν αυτό το χρονικό διάστημα!

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας:ditika.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη