Υλικά

1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο μπούτι
200 γρ. γιαούρτι
60 γρ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. μηλόξυδο
1/2 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
1/2 κ. σ. αλάτι
1/2 κ. γλ. πιπέρι
1 κ. σ. ρίγανη
1/2 κ. σ. σκόνη σκόρδο
1 κ. γλ. μέλι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά με το ελαιόλαδο, το μηλόδυξο, τη γλυκιά πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, τη ρίγανη, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και το μέλι.
Τοποθετήστε το μείγμα σε μία σακούλα τροφίμων, βάλτε μέσα το κοτόπουλο και ανακινήστε καλά να πάει παντού η μαρινάδα.
Τοποθετήστε στο ψυγείο για 2- 3 ώρες.
Στρώστε σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε ένα ένα τα φιλέτα κοτόπουλο.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.
Ψιλοκόψτε μόλις κρυώσει λίγο το κοτόπουλο ώστε να μπορείτε να το χειριστείτε και απολαύστε.

newsbeast.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη