Στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»

Το “Σινεμά κάτω από τ’ αστέρια”, οι δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στο πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» στους Αμπελόκηπους υποδέχεται την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 9μ.μ. τον Κένεθ Μπράνα ως Ηρακλή Πουαρό στο πολυαναμενόμενο “Μυστήριο στη Βενετία”, την τρίτη του ταινία βασισμένη σε έργο της βασίλισσας του σασπένς Άγκαθα Κρίστι.

Ένα παρακμιακό βενετσιάνικο σπίτι με πολλά μυστικά, μία μητέρα που ψάχνει την αλήθεια και μία παρέα από ετερόκλητους χαρακτήρες που συνδέονται μεταξύ τους με αόρατους δεσμούς.

Όλοι ύποπτοι για ένα έγκλημα. Ανάμεσά τους, ο Ηρακλής Πουαρό, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ, συνταξιούχος πλέον, ο οποίος καλείται να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα σε μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις του. Θα τα καταφέρει; Αγωνία και δράση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας:ditika.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη