Υλικά

1 κουνουπίδι
2 αυγά
1 γεμάτη κ. σ. γιαούρτι
Αλάτι και πιπέρι για γεύση
2 φέτες ντομάτας
2 φέτες μοτσαρέλα
Ρίγανη κατά βούληση

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το γιαούρτι αλάτι και πιπέρι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Κόψτε το κουνουπίδι σε χοντρές φέτες, πλάτους τουλάχιστον δύο εκατοστών.
Βουτήξτε τις φέτες κουνουπιδιού στο μείγμα, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές.
Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήστε τις παναρισμένες φέτες κουνουπιδιού για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Μεταφέρετε τις φέτες κουνουπιδιού σε ένα ταψί, τοποθετήστε μια φέτα ντομάτας και μια φέτα μοτσαρέλα πάνω από κάθε φέτα.
Πασπαλίστε με ρίγανη και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165 βαθμούς για 10- 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να πάρει ελαφρύ χρώμα.
Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγο πριν σερβίρετε τις κοτολέτες κουνουπιδιού παρμεζάνας σας.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: newsbomb.gr



Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη