Το 5ο Thessaloniki Animation Festival θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στην Αποθήκη Δ’, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο ετήσιο ραντεβού των εραστών της κινούμενης εικόνας, που φέτος διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά. Το διεθνές φεστιβάλ κινούμενων σχεδίων της Θεσσαλονίκης, το Thessaloniki Animation Festival, προωθεί την τέχνη του animation μέσα από την καθιερωμένη πλέον συνάντησή του με προβολές, εργαστήρια, master classes και ομιλίες για μικρούς και μεγάλους.

Το 2019 επιφυλάσσει στο κοινό του TAF καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το «Love Death and Robots», καθώς επίσης και εργαστήρια, ομιλίες και προβολές περισσότερων από 300 animation films.

Είναι ένα φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο, που καθιέρωσε και διοργάνωσε η AddArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί την τέχνη και τον πολιτισμό. Ιδρύθηκε το 2015 και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το δεύτερο μεγαλύτερο φεστιβάλ animation στην Ελλάδα.

Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στη διεύθυνση tafestival.gr.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα (Παρασκευή) 17:00

Τοποθεσία

Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Δ’ (Ναυάρχου Βότση 4)
Νεότερη Παλαιότερη