Σε απολογία κλήθηκε για αύριο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ 1 η ΠΑΕ Άρης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35077/15-10-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Άρη ασκήθηκε για παραβίαση του άρθρου 12 του ΚΑΠ και συγκεκριμένα επειδή δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα τα χρήματα για τις διαιτησίες του Οκτωβρίου.

Όπως έχει αποφασίσει η ΕΠΟ την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα οι ομάδες καταβάλλουν τα χρήματα για την πληρωμή των διαιτητών για τους εντός έδρας αγώνες του μήνα.

Εν προκειμένω ο Άρης θα έπρεπε στις 3/10 να καταβάλει 16.000 ευρώ συνολικά για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στις 6/10 και γι΄ αυτόν με τον Παναιτωλικό την προσεχή Κυριακή.

Η δίωξη σε βάρος του ασκήθηκε στις 15/10, άρα προφανώς πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τα χρήματα δεν είχαν καταβληθεί.

Σε περίπτωση τιμωρίας ο Άρης κινδυνεύει με πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει και αν δεν το καταβάλει εντός 30 ημερών από την έκδοση της απόφασης, με αφαίρεση ενός βαθμού.

Πάντως μέχρι στιγμής οι ομάδες μικρότερων κατηγοριών που έχουν διωχθεί για τον ίδιο λόγο αναγκάζονται να καταβάλουν τα χρήματα.

sdna.gr
Νεότερη Παλαιότερη