Μπορεί οι ομάδες της Super League 1 να φωνάζουν για τη διαιτησία και το VAR, οι ανακοινώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά οι αριθμοί λένε ότι με τη συμπλήρωση των 10 πρώτων αγωνιστικών σημειώνεται στα εισιτήρια αύξηση της τάξεως του...

8.08% σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί είναι 9 λιγότερα.

Φέτος έχουν κοπεί 532.833 εισιτήρια σε 70 αγώνες, δηλαδή μέσος όρος 7.611 εισιτήρια, ενώ εκκρεμεί το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όπου πέρυσι είχαν κοπεί στον πρώτο γύρο 30.532.

Η… απώλεια του συγκεκριμένου αγώνα, όμως, «αναπληρώνεται» από το γεγονός ότι την περσινή περίοδο, σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες, είχαν διεξαχθεί στις 10 πρώτες αγωνιστικές 78 παιχνίδια με θεατές, οκτώ περισσότερα δηλαδή σε σχέση με φέτος.

Ο λόγος που δεν ήταν 80 ήταν ότι η ΑΕΚ είχε εκτίσει δύο αγωνιστικές τιμωρίας με Ατρόμητο και Άρη.

Σε αυτά τα 78 παιχνίδια λοιπόν, είχαν διατεθεί 492.989 εισιτήρια, 39.844 εισιτήρια δηλαδή λιγότερα από φέτος, με μέσο όρο 6.320 εισιτήρια ανά αγώνα.

Το πρώτο στοίχημα ο συνεταιρισμός δείχνει το κερδίζει. Θέλετε ο ανταγωνισμός, θέλετε η μάχη στην κορυφή της βαθμολογίας που είναι «καυτή», έχουν κάνει τον κόσμο να αρχίζει να επιστρέφει στα γήπεδα, ικανοποιώντας τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τον πρόεδρό της, Μηνά Λυσάνδρου.

Τα επόμενα στοιχήματα είναι να επιστρέψουν, χωρίς φόβο και οι οικογένειες στα γήπεδα και να γίνεται μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων σε όλα τα γήπεδα χωρίς να δημιουργούνται επεισόδια.














































filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη