Κλειστά θα μείνουν από την Τετάρτη 18 Μαρτίου τα εμπορικά καταστήματα στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.


Η κ. Πελώνη τόνισε, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής - λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ότι δεν κλείνουν τράπεζες, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ φαρμακεία, ότι έχει σχέση με την εφοδιαστική αλυσίδα  και συνεχίζεται κανονικά το ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας»  υπογράμμισε η κ. Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορωνοϊό.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Παράλληλα η κυρία Πελώνη ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτηων μυστηρίων με τον απαραίτητο κόσμο. «Καλούμε και τους επικεφαλής των άλλων δογμάτων να ακολουθήσουν τις συστάσεις αυτές και για τους χώρους λατρείας των άλλων δογμάτων» πρόσθεσε η κυρία Πελώνη.




Πηγή:rthess.gr
Νεότερη Παλαιότερη