Πανεύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό
Υλικά
4 φέτες μπέικον
1 αβοκάντο
6 αβγά βρασμένα καλά
1 κ. σ. μαγιονέζα
2 κ. γλ. μουστάρδα
Λίγο χυμό λάιμ
Νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Εκτέλεση
Βήμα 1: Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για πέντε λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2: Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και μόλις κρυώσει κόψτε σε μικρά κομματάκια.
Βήμα 3: Λιώστε με ένα πιρούνι το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το ψιλοκομμένο μπέικον, τους κρόκους των αβγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λάιμ και ανακατέψτε.
Βήμα 4: Με ένα κουτάλι τοποθετήστε το μείγμα του αβοκάντο στα ασπράδια των αβγών που έχετε κόψει στα δύο, γαρνίρετε με τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com