Πανεύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό

Υλικά

4 φέτες μπέικον

1 αβοκάντο

6 αβγά βρασμένα καλά

1 κ. σ. μαγιονέζα

2 κ. γλ. μουστάρδα

Λίγο χυμό λάιμ

Νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Εκτέλεση

Βήμα 1: Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για πέντε λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Βήμα 2: Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και μόλις κρυώσει κόψτε σε μικρά κομματάκια.

Βήμα 3: Λιώστε με ένα πιρούνι το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το ψιλοκομμένο μπέικον, τους κρόκους των αβγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λάιμ και ανακατέψτε.

Βήμα 4: Με ένα κουτάλι τοποθετήστε το μείγμα του αβοκάντο στα ασπράδια των αβγών που έχετε κόψει στα δύο, γαρνίρετε με τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσουν.


Πηγή: newsbeast.gr



Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com

أحدث أقدم