Σπιτικό σνακ για όλες τις ώρες

Υλικά

2 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου

1 φλ. τσαγιού γάλα 2%

1/2 φλ. τσαγιού και 1 κ. σ. ζάχαρη (ξεχωριστά)

3 κ. σ. λάδι

2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ

1/2 κ. γλ. αλάτι

1/2 κ. γλ. και 1/8 κ. γλ. κανέλα τριμμένη (ξεχωριστά)

1/4 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο

3 μεσαία μήλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βήμα 2 Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα, τη ζάχαρη και το λάδι.

Βήμα 3 Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το 1/2 κ. γλ. κανέλα και το μπαχάρι, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 4 Τέλος, προσθέστε τα μήλα και ανακατέψτε.

Βήμα 5 Μεταφέρετε το μείγμα σε μια φόρμα κέικ και πασπαλίστε με την υπόλοιπη κανέλα και ζάχαρη.

Βήμα 6 Ψήστε για περίπου 35- 40 λεπτά.

Βήμα 7 Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά και απολαύστε.

Βήμα 8 Κατά προτίμηση σερβίρετέ το ζεστό.


Φωτο απο newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com

Νεότερη Παλαιότερη