Σπιτικό σνακ για όλες τις ώρες
Υλικά
2 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. τσαγιού γάλα 2%
1/2 φλ. τσαγιού και 1 κ. σ. ζάχαρη (ξεχωριστά)
3 κ. σ. λάδι
2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. και 1/8 κ. γλ. κανέλα τριμμένη (ξεχωριστά)
1/4 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο
3 μεσαία μήλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2 Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα, τη ζάχαρη και το λάδι.
Βήμα 3 Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το 1/2 κ. γλ. κανέλα και το μπαχάρι, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4 Τέλος, προσθέστε τα μήλα και ανακατέψτε.
Βήμα 5 Μεταφέρετε το μείγμα σε μια φόρμα κέικ και πασπαλίστε με την υπόλοιπη κανέλα και ζάχαρη.
Βήμα 6 Ψήστε για περίπου 35- 40 λεπτά.
Βήμα 7 Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά και απολαύστε.
Βήμα 8 Κατά προτίμηση σερβίρετέ το ζεστό.
Φωτο απο newsbeast.gr
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com