Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 45χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην περιοχή του Μοσχάτου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διερεύνηση της υπόθεσης από την ΕΛΑΣ άρχισε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς μιας μαθήτριας.

Για την ακρίβεια, οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν ότι η 12χρονη κόρη τους είχε μείνει μέσα στην τάξη και ο καθηγητής την προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα της για να ξαπλώσει στο θρανίο. Φέρεται να την χάιδεψε στην πλάτη και στο λαιμό και φέρεται να επιχείρησε να την θωπεύσει. Η 12χρονη φαίνεται να αντιλήφθηκε τις προθέσεις του 45χρονου. Μάλιστα, έβαλε τις φωνές και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τουλάχιστον 3 με 4 ακόμα μαθήτριες από το ίδιο σχολείο έχουν εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά του καθηγητή τους, αφού φαίνεται να τις κοιτούσε επίμονα σε επίμαχα σημεία. Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη