«Χαμός» έγινε στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου μετά την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη σκηνή του J2US.

Στο νέο Live σόου η Ιωάννα Τούνη ερμήνευσε με τον Νικηφόρο το τραγούδι “Τατουάζ”, αλλά τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και συγκεκριμένα στο φόρεμα το οποίο τόνιζε λίγο παραπάνω την κοιλίτσα της.

Η μπηχτή του Νίκου Κοκλώνη και ο «χαμός» στο Twitter

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας πλέον αρκετή εμπειρία στον τηλεοπτικό αέρα, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, και έτσι… έκανε τον χαμό του με την «μπηχτή» του.

Μετά το τέλος της εμφάνισης, ο Νίκος Κοκλώνης πλησίασε την Ιωάννα λέγοντας: «Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» και εκείνη απάντησε: «Μην υποθέσεις τίποτα».
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι η Ιωάννα Τούνη είχε φουσκωμένη κοιλίτσα και αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου της το είπε όταν την υποδέχθηκε στο Celebrity Room.

«Προς το παρόν τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και αν έχει μέσα το Αλεξανδράκι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Τούνη να της τεντώνει το φόρεμα, δείχνοντας της πως δεν υπάρχει κοιλιά και να της απαντά:

«Παιδιά όχι δεν παίζει αυτό. Το φόρεμα είναι λίγο μεγάλο και έχει κάτσει η μπανέλα, αν το λέω σωστά. Δεν υπάρχει Αλεξανδράκι. Λες οι κριτές να ήταν καλοί μαζί μου, επειδή με είδαν εγκυμονούσα».


Το Twitter ωστόσο ήταν εκεί και σχολίασε όλη την… εμφάνιση και τα λογοπαίγνια
Νεότερη Παλαιότερη