Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, που έκανε μεικτό κλιμάκιο ελέγχων τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού έδιωξε τους ελεγκτές με σπρωξιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση σε βάρος του και να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Κορονοϊός: Ο 48χρονος επιτέθηκε στους ελεγκτές

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής. Μόλις μπήκαν στο κατάστημα οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ο 48χρονος εξαγριώθηκε. Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και άρχισε να τους βρίζει. Δευτερόλεπτα αργότερα τους έδιωξε από το μαγαζί του με σπρωξιές.

Οι ελεγκτές κάλεσαν την Αστυνομία και ο 48χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα. Αρχικά το κλιμάκιο του επέβαλε πρόστιμο παραβίασης των μέτρων. Στη, συνέχεια η επικεφαλής του κλιμακίου υπέβαλε σε βάρος του μήνυση και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιπλέον, του επιβλήθηκε πρόστιμο και από τους αστυνομικούς επειδή αρνείτο να φορέσει μάσκα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

enikos.gr
Νεότερη Παλαιότερη