Μια γυναίκα κατέθεσε προχθές σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μήνυση, αφού αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο με προσωπικές στιγμές που ήταν αναρτημένες στο διαδίκτυο

Απολογείται εκ νέου σήμερα, Τρίτη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους για τη μία υπόθεση, αλλά παραμένει κρατούμενος για την άλλη.

Ειδικότερα, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αφέθηκε ελεύθερος με όρους και μεγάλη χρηματική εγγύηση για την υπόθεση που αφορούσε στα βίντεο με την πρώην σύντροφό του, ωστόσο, παραμένει κρατούμενος για τη νέα μήνυση που έγινε χθες, Δευτέρα.

Για την ακρίβεια, αναφορικά με τη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ από τον Απόστολο Λύτρα για χάρη πελάτισσάς του, που μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είδε τον εαυτό της σε βίντεο που είχε αναρτήσει ο παρουσιαστής στο ίντερνετ, ο ανακριτής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι κατηγορείται για κακούργημα και τόνισε ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Εις βάρος του άσκησε χθες ο εισαγγελέας και πάλι ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλικη ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Μια γυναίκα κατέθεσε προχθές σε βάρος του μήνυση, αφού αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο με προσωπικές στιγμές που ήταν αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Επομένως, τηρήθηκε η διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και την προηγούμενη φορά, δηλαδή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνελήφθη και ακολουθείται κανονικά η διαδικασία του αυτοφώρου.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη