Σε ένα παιχνίδι που μέχρι το τελευταίο του δεκάλεπτο δεν είχε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, από το 85′ και μετά χάρισε απίστευτες συγκινήσεις και είχε μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ που κέρδισε με σκορ 1-2 με απίστευτη ανατροπή στα τελευταία δύο λεπτά των καθυστερήσεων.

Στο 83΄ο Σιμόες έβαλε μπροστά την ΑΕΚ, ωστόσο το γκολ αυτό αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στους κιτρινόμαυρους. Ο Γιασμίν Κούρτιτς με ωραία ατομική ενέργεια και ακόμη καλύτερο πλασέ μέσα από την περιοχή, έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ και στο 97′ ο Μιτρίτσα με ωραίο σουτ έβαλε τη σφραγίδα μιας τεράστιας νίκης και πρόκρισης.

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία)
Κίτρινες: Ρότα – Άκπομ, Σίντκλεϊ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (90΄ Μισελέν), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (90+3΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο (90΄ Λε Ταλέκ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63΄ Σάστρε), Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (90+3΄ Μουργκ), Τσιγγάρας (64΄ Μίτριτσα), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (82΄ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Άκπομ
Νεότερη Παλαιότερη